top of page

Student

“Ik heb meer aan de begeleiding van Paul gehad dan aan de goed bedoelde hulp van alle hulpverleners samen in de afgelopen 5 jaren”

Atleet (Nederlands team)

“Ik kan door een bepaalde sturing en focus op kenmerken van mijn motoriek profiel IN de wedstrijd een veel hoger niveau halen”

Student

“Hij heeft heel veel kennis van studies en de arbeidsmarkt. Hij heeft mijn horizon verruimd. Er is gewoon heel veel mogelijk”

Coach (Nederlands team)

“Nadat Paul de gedragsanalyses op basis van video beelden van tegenstanders in onze EK kwalificatie poule had gemaakt konden we onze wedstrijdstrategie verbeteren"

Scholier

“Eigenlijk best logisch dat als je je eigen manier van leren kent, Paul noemt het een strategie, je de proefwerken op je eigen manier maakt. Ik haal hogere punten nu”

Werknemer

“Ik wilde wel in mijn werkveld door maar niet meer bij deze werkgever. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Nooit gedacht dat mijn motoriek me dan de weg wijst” 

Student - Atleet

“Ik volg HAVO speel in Duitsland bij mijn club en kom uit voor het Marokkaans elftal U17. Ik had totaal geen overzicht meer. Met Paul heb ik toen een superschema gemaakt”

Manager

“Ik deed alles op gevoel. Collega's en ook klanten begrijpen mij toch wel, dacht ik. Na een persoonsanalyse leerde ik dat ik een heel aantal mensen verkeerd ingeschat had"

bgImage
#Getoutofthemaze

#Findyourpath

 

#ActionTypes® Benadering

bottom of page